Linda Alm, är hotelldirektör för Hotell Mårtenson i Halmstad. Hon beskriver sig själv som en social kvinna med stor kärlek för service som lever sin dröm med en unik produkt och de mest underbara medarbetare. Det märks att hon brinner för sitt jobb och sitt ledarskap.

De är ett lifestyle-hotell med ett koncept där 1920 tal möter 2020, förklarar Linda entusiastiskt.

- Vårt koncept är ganska retro, fast i kombination med en modern touch. Vi har inredning med varma härliga toner, vilket skapar en fin ”komma hem känsla”, med en twist av flärd.

En sak som gör att deras hotell sticker ut från mängden är att de har många outlets under samma tak. Där finns bar, bistro, café, co-working, takbar, gym, chambre separeer, salongen, samt Gula Villan och även en blomsteraffär, som är det första gästerna möter när de stiger in i entrén.

- Just att vi har så många olika outlets gör att vi för tillfället är ganska ensamma i vår genre.

Att få chansen till många möten med människor

Linda älskar både hotellet och sitt jobb och vill poängtera att det bästa är mötena med alla människor. både medarbetare och gäster. Det är, enligt henne en ynnest att få jobba med det i en sådan här fin anläggning som vi har här.

- Jag har också fina ägare till hotellet och det hjälper ju mycket när man ska driva en sådan här komplex anläggning som kräver lång inkörning.

Vad finns för fördelar med att åka till Halmstad?

- Halmstad har massa fördelar. Liten och mysig innerstad med unika butiker. Havet, stränderna, konst och fin idrott.

Vad har ni för framtidsplaner?

- Närmast är att öppna upp vår co-working, där vi inväntar bygglov för att kunna bygga klart och senare i höst också öppna upp Gula Villan som blir ett hotell i hotellet, med åtta hotellrum, gemensam matstudio och pentry  samt  innergård. 

Det blir som ett hotell i hotellet. Perfekt för killgänget, tjejgänget eller en konferens för upp till tjugo personer, avslutar Linda.

Nina Jansdotter
Webbpedagog